Tak to je a mělo by to mělo být OK.AirVolk píše:A čo teda potrebujem, aby som nemal tuneli zamurované?
Je to tak využívá šroubovku z default osobních vozů , která je součástí bohužel placeného addonu european assets pack ,jinak do RW2 ,byly součástí hry.Michal píše:Tady je ten příspěvek, co jsem myslel: http://railsimulator.simtrains.eu/viewt ... 051#p10051
Možná právě ta šroubovka je z nějakého německého vagonu, který je teď součástí placeného packu. Těžko říct a šťourat se v tom nebudu.
Pokud jsou vedeny jako nefunkční nebo předvěsti tak ty v mapce neuvidíš,v mapce vidíš funkční návěstidla.slowly píše:Měl bych dotaz k návěstidlům Se. Některé vidím v mapce a některé ne. Dá se to nějak opravit? Jde o to že při posunu něco funguje a něco ne. Taky se mi občas stane, při scénaři který se pokouším udělat, že jednou výhybky jdou a podruhé ani ťuk, tak jestli to s tím třeba nesouvisí.
Nejlepší by bylo udělej scren jak to myslíš a pak se k tomu dá vyjádřit ,tohle 2Ab ,1/2 a pod ,nemá smysl ,vyber konkrétní stanici a 2d mapu ,udělej scren ,a zakresli jak to myslíš.slowly píše:Příklad, tak třeba posun z 1 na 2 kolej přes 2AB (záhlaví). Jednou to projedu v pořádku a jindy vyjedu z první na 2AB, ale cesta už se sama nepostaví na druhou a zůstane pořád na první.
No když udělám scénář z A do B tak většinou není problém, ale právě když se pak znažím ještě posunovat už to dělá neplechu.
Ještě se mi někdy stane třeba s AI osobákem, že zastaví u nástupiště, stojí definovaný čas pro výstup a nástup a odjede. Druhý den to zapnu, on zastaví a hned zase odjíždí. Je možný, že jsou to prostě jen nějaký chybky v hře?