Train Simulator 2015
Re: Train Simulator 2015
Chlapi,
moc díky za průběžné info.
moc díky za průběžné info.
Je to tak, Steam aktualne vypol stranku kde sa dal kupit TS2014. Nova stranka s informaciami o TS2015 uz je postavena, zatial je vsak deaktivovana. Podla vyjadrenia Aerosoftu, vsetci ocakavaju update s nastupom 18tej hodiny.
Zaroven je mozne pozorovat v steam clientovi, ze hra uz je taktiez premenovana na TS 2015
Zaroven je mozne pozorovat v steam clientovi, ze hra uz je taktiez premenovana na TS 2015
Já už aktualizuju, tak uvidíme ...kuboss píše:Je to tak, Steam aktualne vypol stranku kde sa dal kupit TS2014. Nova stranka s informaciami o TS2015 uz je postavena, zatial je vsak deaktivovana. Podla vyjadrenia Aerosoftu, vsetci ocakavaju update s nastupom 18tej hodiny.
Ano ,už to začalo ,jako vždy ve správný čas,vypadá to dobře .Roman píše:Já už aktualizuju, tak uvidíme ...kuboss píše:Je to tak, Steam aktualne vypol stranku kde sa dal kupit TS2014. Nova stranka s informaciami o TS2015 uz je postavena, zatial je vsak deaktivovana. Podla vyjadrenia Aerosoftu, vsetci ocakavaju update s nastupom 18tej hodiny.
Tentokrát úvodní video ze hry ,vyměnili za reálné a nakombinovali ho i s hrou.
no překopali co mohli ,a docela to dost znepřehlednili ,předtím se mi to líbilo víc,co se týče toho menu.
Ted je v tom takový guláš ,ale snad si člověk zvykne.
No, menu je intuitivní, vše v jednom , jen se přepínají záložky.Vlastik píše:Ano ,už to začalo ,jako vždy ve správný čas,vypadá to dobře .Roman píše:Já už aktualizuju, tak uvidíme ...kuboss píše:Je to tak, Steam aktualne vypol stranku kde sa dal kupit TS2014. Nova stranka s informaciami o TS2015 uz je postavena, zatial je vsak deaktivovana. Podla vyjadrenia Aerosoftu, vsetci ocakavaju update s nastupom 18tej hodiny.
Tentokrát úvodní video ze hry ,vyměnili za reálné a nakombinovali ho i s hrou.
no překopali co mohli ,a docela to dost znepřehlednili ,předtím se mi to líbilo víc,co se týče toho menu.
Zmizeli prakticky všechny obrázky tratí, i zakoupených od RSC vyjma nejnovějších.
A grafika je úplně nová, jiné nasvícení scény, zdá se i vyšší fps.
Skusil som zatial len editor trati a musim povedat, ze spokojnost. Konecne objekty ukazuje v nahlade, vylepsenie asset block, rescale objektov... No uvidime, na co narazim inde
Tak u mě jednoznačně vyšší fps, nebojím se napsat že tak o 10 na TT a hlavně odstranily to problikávání hran sousedních polygonů. Zatím jsem spokojen. Večer mrknu na editor
Jo je to znát ,ted je ta grafika pěkná ,palec nahoru ,při všech těch detailech na max .Roman píše:Tak u mě jednoznačně vyšší fps, nebojím se napsat že tak o 10 na TT a hlavně odstranily to problikávání hran sousedních polygonů. Zatím jsem spokojen. Večer mrknu na editor
Úžasná věc je přesun souborů source do jiného adresáře. Za pár vteřin člověk přesunu zdrojové soubory do jednoho adresáře a optimalizuje se tak načítání a výkon ve hře. Assets pack pak bude jednotný. Samozřejmě to jde jen u vlastních souborů
Grafika sa skutocne zlepsila. FPS mozem taktiez potvrdit, ze slo o cca 10-15 hore a to aj pri plnom AA. Pride mi, ze odstranili to nechutne rozmazavanie, hlavne pri MSAA. Vzdialene hory uz nevykresluje tmavo. Co vsak ostalo, blikacka tienov a nefunkcny shader (chova sa ako standartny material) na tenke objekty pri SSAA.
-
- Moderátor a modelář
- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel jsem 3d mraky a mapa měla zcela jiný barevný "nádech", nazelenalý. Máte stejnou zkušenost ?
Ak su tie mraky nazelenale, tak to zrejme ovplivnuje aj farbu svetla slnka. Ale to len hadam, netusim, ako to funguje, tie mraky nemam.
-
- Moderátor a modelář
- Kontaktovat uživatele:
Koukal si do nabídky ? Já je tam mám, i když zřejmě nevlastním žádnou z předem uváděných map.
Ted jsem si projel jeden úsek ,ale myslím že to blikání způsobují světla lokomotiv ,když je vypnu tak nic nebliká ani se neklepe.Hekl338 píše:Grafika sa skutocne zlepsila. FPS mozem taktiez potvrdit, ze slo o cca 10-15 hore a to aj pri plnom AA. Pride mi, ze odstranili to nechutne rozmazavanie, hlavne pri MSAA. Vzdialene hory uz nevykresluje tmavo. Co vsak ostalo, blikacka tienov a nefunkcny shader (chova sa ako standartny material) na tenke objekty pri SSAA.
Jasne, v menu je ich nastavenie, ale skusal som to aj vypnut a mam obraz rovnaky, tebe sa to nejak zmeni?
Josef72 píše:Koukal si do nabídky ? Já je tam mám, i když zřejmě nevlastním žádnou z předem uváděných map.
Chlapi
Dají se už přímo ve scénáři měnit lokomotivy ?
Hodně mne to zajímá.
Hodně mne to zajímá.
Psali že ano ,ale zatím se mi nedaří přijít nato jak to funguje ,pořád se zapojuje za tu původní.andor píše:Chlapi
Hodně mne to zajímá.
Presun ikonku strojveduceho na novu masinu a je to.