Fikce Testovací trať (Roman)
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Testovací trať (Roman)
Mám tedy to chápat,že Roman končí se stavbou testovací tratě?...pokud ano je to škoda...,mapa vypadá skvěle a psalo se něco o akt.5,ale chápu a respektuju to....
Je to tak. Nemám v součastnosti motivaci a hlavně ta trať opravdu vznikla za účelem testování objektů a vozidel
. Mohu dát eventuálně ke stažení poslední verzi co mám v PC. Ale žádné zásadní změny tam nejsou....
A kdybych se te trati měl věnovat, tak se Michal kabiny 363 nedočká nikdy
. Má mám jiné priority a myslím, že nebudete zklamání. I když pro ortodoxní jezdce to nebude
.

A kdybych se te trati měl věnovat, tak se Michal kabiny 363 nedočká nikdy

No ved nam nasepkaj
chceme sa na nieco tesit 

-
Roman prosím ťa doplň iba miesto vykladky aby sa dalo jazdiť aspoň hore dole nejaké uhlaky a manipálaky. To v Brode nakladka može byť ešte by to chcelo niekde na konci mapy urobiť vykladky. ( myslím že pri znalosti aku máš na editor je to behom 10minut
) Bol by som ti veľmi vďačný 

Aha pardon. Ja myslel ze ma na mysli este nieco ine 

No myslím že pro svoji potřebu si uvedené prvky můžeš upravit ,také jsem si upravil trat ,abych mohl testovat a nakládat více materiálů ,a nebo se domluvit .michal3110 píše:Roman prosím ťa doplň iba miesto vykladky aby sa dalo jazdiť aspoň hore dole nejaké uhlaky a manipálaky. To v Brode nakladka može byť ešte by to chcelo niekde na konci mapy urobiť vykladky. ( myslím že pri znalosti aku máš na editor je to behom 10minut) Bol by som ti veľmi vďačný
Myslím a je to můj názor ,že jak tu bylo psáno že trat sloužila k testování objektů ,to že z toho vznikl několika km komplet je věc druhá,ale také bych se přimlouval aby se dalo testovat ,víc věcí vozidel a zboží ,jedině pak to má smysl provozovat nákladní dopravu a rozšířit obzor ,protože jezdit osobní na krátkém úseku kde to projedu za 30.minut moc lákavé není.
-
vlastík ja som si minule asi 4 hodiny zajazdil na trati kde som si poodstavoval prádzne Eas vozy asi 30 ks urobil som si traffic a 742 som nakladal a postupne odstavoval. Celkom ma to bavilo naložil som všetky vozi zapriahol som tam Taurusa a šiel som hladať nejaký bod vykladky. Holt ten sa nenašiel. 

V klidu, je to moje trať tak to přeci musí být blbě a na nicmichal3110 píše:vlastík ja som si minule asi 4 hodiny zajazdil na trati kde som si poodstavoval prádzne Eas vozy asi 30 ks urobil som si traffic a 742 som nakladal a postupne odstavoval. Celkom ma to bavilo naložil som všetky vozi zapriahol som tam Taurusa a šiel som hladať nejaký bod vykladky. Holt ten sa nenašiel.

Ahoj roman, tak tak aktualizujem tvoju trat na TS2015 a samozrejme nieco robim zle, takze ma rovno nakop do riti ale ked ma zabijes tak ti fakt nepoviem kde robim chybu.
European assets pack mam
Assets tretich stran mam
Veci z Railworks.cz som stiahol tu na fore
Nainstaloval som Assets V4, nasledne jeho update
Nainstaloval som trat V4 nasledne update..
Chybaju mi niektore mosty, konkretne pred ronovom je tunel a pred tym tunelom. (ALE JA SOM TO 3x KONTROLOVAL a stiahol som fakt vsetko co bolo treba!!)
Na dostavanom useku nemam ludi na peronoch. (EU assets skutocne mam)
Viem ze je problem medzi pc a stolickou, ale no fakt si neviem dat rady..
PS: a zaroven ma niektorych miestach vykolajuje.. (v scenaroch, ked si vytvorim vlastnu jazdu, ide v pohode)
European assets pack mam
Assets tretich stran mam
Veci z Railworks.cz som stiahol tu na fore
Nainstaloval som Assets V4, nasledne jeho update
Nainstaloval som trat V4 nasledne update..
Chybaju mi niektore mosty, konkretne pred ronovom je tunel a pred tym tunelom. (ALE JA SOM TO 3x KONTROLOVAL a stiahol som fakt vsetko co bolo treba!!)
Na dostavanom useku nemam ludi na peronoch. (EU assets skutocne mam)
Viem ze je problem medzi pc a stolickou, ale no fakt si neviem dat rady..
PS: a zaroven ma niektorych miestach vykolajuje.. (v scenaroch, ked si vytvorim vlastnu jazdu, ide v pohode)
Ty mosty jsou Josefa. A ty lidi netuším. Musíš udělat log a dát ho sem
Preinstaloval som komplet hru a zatial to vyzera ze je vsetko OK. (nepomohla ani kontrola integrity ani reinstal addonov ani vymazanie cache atd).
-
- Kontaktovat uživatele:
Neví někdo kde by mohla být chyba přeinstalovávám trat už po několikáté za Vlkovem na rovině mi vlak vždy vykolejí,dělá to i před Roztokama...nevim už kde by mohl být problém dříve mi vše fungovalo po přeinstal kompu a opětovném nahrání hry a mapy se děje toto...
Ak mas steam verziu, ako ja, tak mne pomohla kompletna odinstalacia vratane rucneho vymazanie zvyskov a nasledna nova instalacia. A do cistej instalacie nasackovat trat. Inak mi robilo to iste. 

Mohl bych poprosit, v jakém jsou balíčku objektů následující objetky?
- most | hned za zastávkou Planá směrem na Valy
- nádražní budova | Roztoky
Zkušenosti s instalací:
Nová instalace TS2015, postupně nainstalováno vše dle návodu a vše 99,9% funkční (Windows 8), těch 0,1% je ten most a nádražní budova
- most | hned za zastávkou Planá směrem na Valy
- nádražní budova | Roztoky
Zkušenosti s instalací:
Nová instalace TS2015, postupně nainstalováno vše dle návodu a vše 99,9% funkční (Windows 8), těch 0,1% je ten most a nádražní budova

Naposledy upravil(a) Hawk dne úte 21. říj 2014 20:23:32, celkem upraveno 1 x.
Nádražní budovy jsou všechny od Josefa a most je součástí assets packu. Nevím, proč se někomu nezobrazí, dost možná to souvisí s nastavením GK
Eventuálně je most zde : http://uloz.to/x91Bu7Di/mm-rwp
Eventuálně je most zde : http://uloz.to/x91Bu7Di/mm-rwp
-
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nevíte proč když jdu do editoru, tak mám mapu černou (viz obrázek)? Když si dám quick drive, tak mapa normálně funguje.
chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nevíte proč když jdu do editoru, tak mám mapu černou (viz obrázek)? Když si dám quick drive, tak mapa normálně funguje.
- Přílohy
-
- 2014-10-25_00001.jpg (14.25 KiB) Zobrazeno 19132 x
- M@ster
- Kontaktovat uživatele:
To jsem mel drive taky 1x, "myslim ze to je neco s pocasim, ale nevim to 100%"
-
Díky za radu, stačilo si stáhnout denní dobu a už to jde 

Pěkná skluzavka na konci tratě