https://www.youtube.com/watch?v=cHHQuL9 ... e=youtu.be
Kdo má rád tyto mašiny tak může jít jezdit k Jančurovi a nemusí se cpát na náklady.
Vzhledem k tomu že mají po stranách kamery tak nebude potřeba,pokud půjdu k oknu ,tak to už bude jednoduší pro přehlednost otevřít dveře.Jurajs_89 píše:Tady mi vadi, ze tam je to bocni okynko az tak utopeny. Jinak nater pekny.
Ty vůbec jsi protiklad ,kde by jsi měl znát trat mít seznání to neznáš ,a kde by jsi se měl věnovat řízení a bezpečnému provozu ,tak sleduješ holky na nástupišti ,já teda do práce chodím vydělávat,odreáguji se někde kde nemám zodpovědnost,opravdu nechápu co si to ty soukromníci tahají za lidi a neboj nejsi sám ,když kolikrát čtu ty příspěvky v různých sekcích na internetu ,tak se divím že je vůbec na mašinu pustějí s jejich znalostma.Jurajs_89 píše:Jelikoz se do prace chodim odreagovat, tak se rad kocham pohledem z okna, at uz na krajinu nebo na slecny na nastupistich, a to mi kamera proste nenahradi. Celkove si diky tomu oknu nepripadas jako v nejake pixle, a mas dobry vyhled. Proste to okno je na debilnim miste (neberu v potaz bezpecnost, pokud to ma na to vubec vliv).
nie je, preto som to dal sem, lebo to nepatrí k TS ... je to nová vznikajúca vec, ktorá asi nebude mať zľutovanie s priemerným železomkuboss píše:au moje FPS.to je engine TS? sa mi to nejako nezda O.o