Začal jsem si předělávat modely, které jsou již v Trainz, i pro RW. Zatím se to učím, hodně čtu a dělám pokusy. Zde je malá ukázka:
Vše se zdá být OK, akorát nemůžu přijít na to, proč se mi v podvozcích netočí kola. Dle návodu by mělo vše sedět, dokonce jsem ty kola i zkusil animovat přímo, ale stále neúspěch, nepohne se ani kolo...

//O těch podvozcích to trošku rozvedu - Vím, že podvozky musí být v maxu pojmenovány 1_XXXX_boXX, kola v nich 1_XXXX_boXXwhXX a kola nalinkovány k podvozku. Vím, že stejně tak se to definuje i v blueprintu, podvozek se zapisuje, jako boXX, dále se vytvoří elementy pro osy, kde se pro každou zapíše boXXwhXX, podle toho, jaká to je a který je to podvozek. Podvozky, jako takové, se při nájezdu do oblouku natočí, jak mají, ale kola se ani nehnou a já nevím, proč. Budu rád za jakoukoliv pomoc.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tvorba ke stažení:
----------------------
Na stránce 7, je nový download vozů, již dříve vydané, přesněji zde: viewtopic.php?f=14&t=1226&start=120