Jsem klasický uživatel a takže jsem rád za každý český model do RW..
Zdá se mi to nebo je tohle verze s tlumičem?
Ani bych neřekl že je to provokace, model bude nejspíše jíž poměrně brzo venku takže to je spíš takové prostě aby se lidi více těšily. Provokace by to byla kdyby nám tady ukazoval nějakej krásnej model a pak by řekl že tenhle neplánuje nikdy pustit do veřejnosti.Vlastik píše:No já si myslím že ale Romane sám přilejváš do ohně těmi videi protože se to dá vzít jako provokace když jsou modely hotové. Potom se nediv že to tu celé vzniká,jak jsem psal předtím videa nikomu nic neřeknou je to jenom co se týče mě tak provokace. Takže asi tak.
Hodnotit mohu až model,kdy se zaměřím jestli funguje pod svuky při EFX a normálně,při stereo 2 a 5ti bedínkách pokaždé to bude jiný zvuk a to video neřeší pokud na to nemáš vybavení.
Cha. Když jsem to tenkrát do jednoho videa dal, stejně to řešili.Michal píše:Romane, každý řeší zvuky, protože málo zdůrazňuješ, že jsou provizorní.Já to pro jistotu píšu ke každému videu a je klid.
Já taky nejsem žádný audiofil, takže pro mě dobrý.
Pět bedínek Ti bude k ničemu, když je to všechno monoVlastik píše: Hodnotit mohu až model,kdy se zaměřím jestli funguje pod svuky při EFX a normálně,při stereo 2 a 5ti bedínkách pokaždé to bude jiný zvuk a to video neřeší pokud na to nemáš vybavení.
Jak říkali Voskovec a Werich - „No pane, dovolte? Tady je pořádek, tady se NIC nesmí“Lesan píše:A co tedy smím? ...
AirVolk píše:Dovolené vety sú.....Máš to super s čím môžem pomôcť. A druhá veta: ano pane...
Asi moc nečteš, co ?Robo píše:Otázka na zvukárov - nieje možné posunúť volume spaľovacieho motora vyššie ? )