Morava
Re: Praha-Zilina-Katovice
+-10 fps si bere fraps a něco přiblížení kamery. Naštěstí v Olomouci tech lesů tolik není. Ta výtažná výš je ale nemám tam násep a je ve vzduchu tak to asi zkresluje.
Je možné, že to nezastavím tak jak je u mě zvykem. Popravdě mě to krajinkování už sere
Je možné, že to nezastavím tak jak je u mě zvykem. Popravdě mě to krajinkování už sere
Aha na kterém místě ? Podle videa z 12.06.15. tam žádný není.
Kiksi dík.
Projížděl jsem to teď bez nahrávání a fps +- 45. Mám to natočené i na telefon kdyby to chtěl někdo vidět
Kiksi dík.
Projížděl jsem to teď bez nahrávání a fps +- 45. Mám to natočené i na telefon kdyby to chtěl někdo vidět
Tak druhý pokus https://www.youtube.com/watch?v=dGWT6-KCgjU
Fraps mažu
Fraps mažu
JJ Přerov a tam končím. Trať na jih už staví někdo jiný, tak je zbytečné abych tam pokračoval. Navíc nemám data.
Ty jsi blázen obdivuju tvojí trpělivost na drátování, nechceš mi pak zadrátovat Prahu?
Jede jede mašinka..
Nechci protože se u toho dost nervuju když vidím jak to soudruzi drátujou v reálu
Já bych proste potřeboval tvoji trpělivost na dratovani a tyhle monstrózní systémy koleji ja sam jsem teprve pred Hostivaří a nemuzu se dokopat k tomu pokračovat dal do Prahy kde na me tohle čeká.. mas muj nejvyssi obdiv
Jede jede mašinka..
Když to má člověk už v ruce tak to jde docela rychle. Nejhorší bylo to učení.
Největší muka bylo objevování tajemství trolejí
Každopádně tohle vypada fakt suprově, uz se těšim az se tak prozenu Vectronem
Každopádně tohle vypada fakt suprově, uz se těšim az se tak prozenu Vectronem
Jede jede mašinka..
Znehodnotenie trate je jazdiť po nej vectronom... To chce poriadnu českú tvorbu. 350,363,721,140/141
Update:
-Zkušební provoz Zábřeh - Olomouc - Přerov (QD)
Krajina na těchto úsecích jen kousek za Přerovem.
Podpora nastupování cestujících ještě není na celé trase.
V QD je použita mašina a vozy PKP. Kdyby někdo neměl tak vyhledám a hodím sem link.
-Rozpracovaná krajina na úseku Vratimov - Frýdek
-Mosty u Jablunkova - Bystřice - Prokácené lesy.
QD pro Ostravsko ještě kompletně předělám.
http://ulozto.cz/xoboY4ra/2zilina-ostra ... 151112-zip
Kompletoval jsem to před odchodem do práce ve spěchu tak je to snad kompletní. Jsou přibalené i koleje, takže už mi snad nikdo nebude psát, že je nemá.
-Zkušební provoz Zábřeh - Olomouc - Přerov (QD)
Krajina na těchto úsecích jen kousek za Přerovem.
Podpora nastupování cestujících ještě není na celé trase.
V QD je použita mašina a vozy PKP. Kdyby někdo neměl tak vyhledám a hodím sem link.
-Rozpracovaná krajina na úseku Vratimov - Frýdek
-Mosty u Jablunkova - Bystřice - Prokácené lesy.
QD pro Ostravsko ještě kompletně předělám.
http://ulozto.cz/xoboY4ra/2zilina-ostra ... 151112-zip
Kompletoval jsem to před odchodem do práce ve spěchu tak je to snad kompletní. Jsou přibalené i koleje, takže už mi snad nikdo nebude psát, že je nemá.
-
Díki moc!
Ale kritizujte Ať vím co opravovat. Jindy vám to jde líp
Kritiku? mohol by si to uploadnúť prosím niekde inde? mám aj predplatené uložto a ani za nič nejde stiahnúť po pár MB mi napíše "zlyhanie" a keď sťahujem čokoľvek iné tak v pohode stiahne. Ale díky vopred za aktualizáciu.KaMat píše:Ale kritizujte Ať vím co opravovat. Jindy vám to jde líp
Dodo