Pre tych, co na FB nechodia, mam par informacii, ohladne 36x. Model presiel este nejakymi upravami. To hlavne, vyrezal som vetracie otvory. Verim, ze to modelu doda lepsi vzhlad. Kvoli odhaleniu moznych chyb, ci uz modelovych, alebo v mapovani som naskinoval stroj 363 100. Nie je zrvona z aktualnych foto, ale bol v stave tesne po MH.

100 ka je ako prva s hlavnou texturou vo velkosti 4096. Chyb som na modely odhalil celkom dost, ale skinovanie je asi najlepsi sposob, ako ich odhlait

No a aby sme vyriesili hned dotazy, kedy a ako to bude vonku. Tak na Jeziska dostanete balik beta, nazval by som to verzia 0.9, kde budu 363 035, 362 078 a 363 100. Verzia 0.9 to bude preto, ze okrem ARR v kabine uz funguje vsetko. Update zvukov tiez nebude.
Na tomto mieste chcem pripomenut, ze model sa od MSTS verzie znacne odlisuje! Par ludi ma uz kontaktovalo, ze skin je predsa jednoduchy, staci preexport textur, ale to je velky omyl, ktory je patrny na prvy pohlad po polozeni na kolaje

Mnohi si to vsak v prvotnej euforii neuvedomuju, dost casti je premapovanych, tym padom textury nesedia.