Mrkni sem https://cs.wikipedia.org/wiki/P%C5%99iv ... 1v%C4%9Bstkiski píše:Aj nám neznalým prezradíte, čo je RPN??
Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze
Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze
Jede jede mašinka..
Já myslím, že zrovna toto bylo docela zpestření a ukáže to, jak kdo na tom je s předpisy
Vtipálek ale ano, máš v podstate pravdu. Keby som ten scenár išiel ja, 100%-ne tadiaľ prefrčím akoby sa nechumelilo
Braňo
V poslednom čase bežne kvôli testom VZ/NO...
Braňo
Ten podvečerný osobák je číra smrť. Plus moja neobratnosť v ESE. V hornych luckach a v cermosnom mi zamrzli dvere na voznoch a nechceli sa otvorit a už za čermošným sekera 3 minúty a to som išiel ako prasa - zo zastávky pieskovanie a skoro plný kotol - a do zastávky som brzdil aj ušami.. Perfektná zábava.. díky Roman!
Já to taky nedojel včas. Tedy tu aktuální verzi za sněžení. Původně to bylo za sucha a to se při ostřejším přistání v zastávkách jelo i lehce s náskokem. To že to klouže při rozjezdu až tak nevadí, ale při brzdění je to problém . Musí se pozvolna.... .kuboss píše:Ten podvečerný osobák je číra smrť. Plus moja neobratnosť v ESE. V hornych luckach a v cermosnom mi zamrzli dvere na voznoch a nechceli sa otvorit a už za čermošným sekera 3 minúty a to som išiel ako prasa - zo zastávky pieskovanie a skoro plný kotol - a do zastávky som brzdil aj ušami.. Perfektná zábava.. díky Roman!
Ale ten R1449 se stihnout dá. I s tím , že jsem v Brodě před RPN pomalu zastavil a pak k perónu 40 to vyšlo.
A když si přečteš to hodnocení, tak vlastně nikdo jiný ani na čas jet nemůže. "Suneme" co na Tebe čeká, říká, že Jsi jediný
Já šustroval jen v Planý. Pak už je to samozřejmě jedno
Já šustroval jen v Planý. Pak už je to samozřejmě jedno
No ty kráso co to je To je jedna z mála aktivit co mi dala opravdu zabrat, zpoždění jsem měl asi 6 min. Jelikož sem zastávku na koridoru projel jak na sáňkách a musel si couvnout asi 100m zpět
Jinak paráda, takovéto extrémní scénáře mě baví
Jinak paráda, takovéto extrémní scénáře mě baví
snazil som sa v zastavkach dvihat oba zberace (lebo sa predsa kuri ) a obsluhovat VZ, pisakat ako sa ma a celu cestu som mal plne ruky prace. No hold, na tunajsich majstrov mi este aj v simulatore chyba hodne.
Mimochodom, co sa stane v skutocnosti, ked prebehnes zastavku?
Mimochodom, co sa stane v skutocnosti, ked prebehnes zastavku?
Se vrátíš ne ?
No také by mě zajímalo zdali je nějaký postih. Já když jezdil do Kralup 2 roky, tak s námi 3x nedobrzdil panťák u zastávky. Shodou okolností to bylo vždy v Letkách směrem na Kralupy. Jednou to přejel asi o 3 metry a tak ani necouval
To já když jezdil do školy tak panťák přejel asi o 100m a vracel se.
Souhlas, průšvih to je a slušný. A na trati s autoblokem ale ještě větší.
Mám tu informaci již pár let starou, tam prosím nebrat jako dogma. Ale myslím, že zněla tak, že se musí zavolat dispečerovi a ten to případně povolí. Nicméně na trati s autoblokem netuším, zda to vůbec dispečer povolit může.
Mám tu informaci již pár let starou, tam prosím nebrat jako dogma. Ale myslím, že zněla tak, že se musí zavolat dispečerovi a ten to případně povolí. Nicméně na trati s autoblokem netuším, zda to vůbec dispečer povolit může.
Mužu se zeptat co mi to chybí za vůz ?
-
- Kontaktovat uživatele:
V tunelu, za tou pomalou 30 na moste, jsem potkal consist s cervenyma dopredu. To byl zamer ci bug?
magnetový "cvok"
Jo, já mám testovací verzi bobin, kde je to opravené. Proto mi rw mašina včele nevadí a ani jsem si toho nevšiml. Takže je to vlastně dočasná chyba veřejné verze bobin. Ale bude to napraveno až Kiski vydá updateJurajs_89 píše:V tunelu, za tou pomalou 30 na moste, jsem potkal consist s cervenyma dopredu. To byl zamer ci bug?
Update je vonku...Roman píše:Ale bude to napraveno až Kiski vydá update
Braňo