Všechno je to MG vegetaceMajkl píše:snad z toho poznáte co by mi mohlo chybět
Nejspíš až bude hotová krajina do TáboraMajkl píše:okJinak opravdu parádní práce.
Směr Praha půjdeš kdy?
V těchhle místech jsou na stěnách návěstidla (Az), nevím, proč ti chybí.. spíš mě zajímá, jestli to není neveřejný model návěstidelJurajs_89 píše:Rychle jsem se projel směrem na Tábor, až jsem z toho projel STŮJ:
Nějak nebylo před čím zastavit, a flaštička taky nebyla. To, že jsem to projel jsem zjistil až podle TM.
Už se to řešilo, bylo to základem z MG a je to vyřešenýPercy 12 píše:Proč nemáš texturu terénu?
Tyto modely jsou zatím neveřejné,jakožto další ,tunelové,velmi nízké,ruské vzor 71 a podobně,všechno bude přístupné za návěstidla až po vydání mé mapy.Kal000px píše:V těchhle místech jsou na stěnách návěstidla (Az), nevím, proč ti chybí.. spíš mě zajímá, jestli to není neveřejný model návěstidelJurajs_89 píše:Rychle jsem se projel směrem na Tábor, až jsem z toho projel STŮJ:
Nějak nebylo před čím zastavit, a flaštička taky nebyla. To, že jsem to projel jsem zjistil až podle TM.
Taky mě to napadlo.Kal000px píše:Už se to řešilo, bylo to základem z MG a je to vyřešenýPercy 12 píše:Proč nemáš texturu terénu?stačí mít CS TerTex
Můžeš ukázat výpis z logu, ať vím, co za blikátka ti chybí ?Roman píše:Tak jsem se natěšil na trať , spustím scénář (chybí mi rychlostníky a další objekty, což je můj problém, blikací megapolygonové objekty neinstaluji - neřeším
Já vím, co mi chybíKaMat píše:Můžeš ukázat výpis z logu, ať vím, co za blikátka ti chybí ?Roman píše:Tak jsem se natěšil na trať , spustím scénář (chybí mi rychlostníky a další objekty, což je můj problém, blikací megapolygonové objekty neinstaluji - neřeším
To vím samozřejmě, jen jsem si to chtěl potvrdit logem.Michal píše:Řekl bych, že všechny objekty od Vlastika.KaMat píše:Můžeš ukázat výpis z logu, ať vím, co za blikátka ti chybí ?Roman to napsal dost jasně.
Já se na test trati chystám dnes večer. Tak uvidím, jak dopadnu.