Ale děkuji všem za odpověď.
kiski píše:Nechcem aby to zasa raz vyzeralo, že oponujem Romanovi už len z princípu...
Na vlastní názor má každý právo, ale myslím, že není třeba se o mě stále otírat, citovat a jmenovat mně....Roman píše:Je to subjektivní názor, už třeba proto, že mě osobně se to líbí...
Je to myslim normalne, mame rok 2016, cize vacsina hracov ocakava pouzitie najnovsieho rozhrania DX, ktore v konecnom dosledku urcuje celkovy graficky vzhlad.Boldri píše:Co se enginu týče, nevím proč se rozhořela debata o kompatibilitě DirectX
Verim, ze su tu hraci s GTX 7XX a pod, ale nemyslim, ze ich bude vacsina.Boldri píše:na to většina tazatelů nemá kompatibilní hw
Ja by som bol opatrny. Aj sebelepsi engine nepomoze, pokial vydavatel hru nedokaze optimalizovat a vyuzit potencial enginu a dnesneho HW.Boldri píše: Takže obavy odhoďte stranou
UE 4 je zdarma, DTG nemuselo nic kupovat. Akurat bude platit urcite percenta (viz ich stranka) z predaja, ak sa predavat bude....Boldri píše: že se DTG rozhodli jít cestou nákupu pořádnýho enginu
Pokial mozem hovorit za seba, ako modelara, nejasam. Bude to znamenat sa naucit nove postupy, standarty a nakolko to vsetci robime vo volnom case, to vsetko zbrzdi prip. dalsiu tvorbu. Modelar to dajme tomu zvladne, nauci sa a za nejaky cas dokaze svoj sucasny model preexportovat do nového sim. Stavitel trati ma pravdepodobne smolu.Boldri píše: TSW to možná bude s tvorbou obsahu do hry mnohem příjemnější
Myslím, že zrovna Ty to řešit nemusíš.Hekl338 píše:Pokial mozem hovorit za seba, ako modelara, nejasam. Bude to znamenat sa naucit nove postupy...Boldri píše: TSW to možná bude s tvorbou obsahu do hry mnohem příjemnější
Ano,to je pravda,ale zaplat panbu zato,v tomto docela nechapu Michala ze kdyby byl TS zrusen tak co by delal, kdyz se s tema x6x tak louda?Když i vybavím, že X5X jako "okleštěná" verze vznikal snad 5. let od vydání simulátoru, nechci ani počítat, jak dlouho by trvalo vytvoření první, defaultu konkurence schopné lokomotivy
To Hekl,konverze myslim prevod odborne export,mas pravdu v tom jak pises ,mam na mysli konvert modelu za stavajicich podminek,to znamena ze pokud mas model v maxku a mas ho uzpusobeny jmenovite pro TS,tak konvertovat do jineho simulatoru nepujde pokud to nespravis podle toho co dany simulator pozaduje.Hekl338 píše:Vlastik otázka je, co povazujes za konverziu. Tento termin sa často uziva medzi modelmi TRS/MSTS/RW, ale podla mna je to prave nezmysel. Nejedna sa o ziadnu konverziu. Ak vlastním zdrojak z maxka a autor model vytvoril pre MSTS, ja ho kludne exportujem pre RW, staci mi k tomu plugin. Pod konverziou ja rozumiem zpatny prevod napríklad *.s formatu cez urcity program do 3ds formatu. Toto by bolo vcelku pochopitelne, ze nic také nebude mozne TS/TSW. Moja predstava je taka, ze z maxu pojde exportit do TSW normalne, ak teda bude plugin, ovšem nie uz vsetko ostatne okolo. Aby hra model videla, potrebuje nieco jako pozname teraz-BP, to sa bude musiet zrejme robit od nuly. Samozrejme, sa mozem mylit, to ukaze cas.
Trochu jsi mimo,poikud se dobre pamatuji tak hru zakoupis jednou a kazdy rok mas upgrade na novou verzi zdarma,v mem pripade to je asi 8 let,takze ta cena se vypalti ,protoze kazdy rok jsou v TS nove veci priblizujici realitu a to je ucel. Samozrejmne je to tvuj nazor ale mistifikujes ostatni,takze kdo ma jadro koupene pred x .lety tak ma vse zdarma.Til858 píše:Optimalizácia stále po starom, ani o pár Fps vyššie...
Aj keby TS 2017 predavali za 1€ tak to nekúpim, nevidím význam utrácať peniaze za šunt a niekoľko rokov tu istú hru.
Pekne si počkám na plnú verziu nového simulátora a potom uvidím, či to bude stáť zato, aká bude optimalizácia, spracovanie hry a podobne, potom sa uvidí či to stojí za kúpu.
Dva obrázky a krátke video neznamená nič, príklad Trainz: New Era. Aké pekné video bolo, ale realita úplne inde, všetko po starom.
Tí čo nevedia čo s peniazmi, tak šup kupovať to...
To uz jsi stacil za tech par minut vsechno zhodnotit,ty nove prvky v editoru nebo to jen zase dalsi co jen placa nesmysly?Hans píše:Měl jsem na mysli tu aktualizaci, co je o ničem, zdarma.