Preto by som uvítal, čo urobiť, aby to scenáre nenarušilo - napr. pomenovanie rušňoch musí ostať pôvodné? Atď, atď, atď.
Dikes za pochopenie.
No v zásadě by to scénáře mohlo narušit jen tím pokud se jinak pojmenuje blueprint a nebo se změní trakční charakteristika,na ostatní to opravdu vliv nemá.kiski píše:Keďže tu pred časom Hekl riešil zmazanie/zachovanie pôvodného kabu 150/151, nadviažem na neho. Ak sa starý kab zmaže, a budú k dispozícií len exteriérové modely a nový kab, nebude to robiť galibu v scenároch? Podotýkam, že sa týmto veciam okolo scenárov absolutne, ale absolutne nerozumiem, takže niekomu to môže pripadať smiešne, že sa pýtam. Ale RW je v mnohých veciach nevyspytateľné, a nepáčiť sa mu môže čokoľvek
Preto by som uvítal, čo urobiť, aby to scenáre nenarušilo - napr. pomenovanie rušňoch musí ostať pôvodné? Atď, atď, atď.
Dikes za pochopenie.
Ohledně TCH tak to je spíš jen pro časy,kdy nemusí potom souhlasit ve scénáři a můžeme se dostat do červených čísel,nic závratného.kiski píše:Kde sa ktoré komponenty zapisujú, to už za tú dobu viem. Takže názov blueprintu musí ostať alebo názov lokomotívy v hre?? To sú dve rozdielne veci...
TCH je zmenená určite, aj keď možno nie až tak, akoby možno niekto očakával.
Nemusí, je to na užívateľovi, ale chápem, čo chceš povedať, pokiaľ sa jedná o scenáre. Ok, vezmem si príklad z pôvodných blueprintov, nech to sedí.Je jasné že v blueprintu musí souhlasit název s názvem blueprintu:
Ahoj Michale, u mne se taky ze souhlasu ovladač nevrací - a to nemám TS zatížen žádným balastem a balík es byl komplet přeinstalovaný. Když tak večer to prubnu a písnu Ti číslo mašiny.Michal píše:Ovladač ARR se má z polohy souhlas vracet u všech mašin. U mě to tak chodí.
Zdravím,Martens píše:Ahoj Michale, u mne se taky ze souhlasu ovladač nevrací - a to nemám TS zatížen žádným balastem a balík es byl komplet přeinstalovaný. Když tak večer to prubnu a písnu Ti číslo mašiny.Michal píše:Ovladač ARR se má z polohy souhlas vracet u všech mašin. U mě to tak chodí.
Když bys dal indicii, kam se podívat, tak bych u sebe popátral hlouběji, proč se to nevrací.