To ani nechtěj vědět, jak mám udělaný kompresor.JachyHm píše:Takže u tebe třeba vůbec není nascriptované vypnutí kompresorů s už nafoukanou mašinou?![]()

To ani nechtěj vědět, jak mám udělaný kompresor.JachyHm píše:Takže u tebe třeba vůbec není nascriptované vypnutí kompresorů s už nafoukanou mašinou?![]()
Zdravím,František Dvořák píše:Stojí to výborně, ale nejede. Přesněji řečeno vůbec nevím, jestli se mi podařilo správně zapnout baterie. Objevila se mi hláška, že jsou zapnuté, ale žádné kontrolky se nerozsvítily a to na obou stanovištích. Dále jsem zpustil pomocný kompresor. Nevím, jestli k tomu máš udělaný nějaký zvuk, já tam žádný neměl. Světla mi po navolení (automatické i manuální) nesvítila. Navolím sběrač, čekám, čekám........... a nic se neděje. Možná dělám něco špatně, fakt nevím. Stěrače mi stírají, ale jde to vidět jen z venku. U toho se svévolně pohybuje přepínač stěračů tam a zpět. Při delším podržení klávesy A kontrolér zmizí. Další poznámka je, že už při vstupu do scénáře se kouří od kol zadního vozu. Až na tyto zásadní nedostatky je vnější pohled modelu pěkný a jsem s ním zpokojen.
Nene, já jsem omylem v kontrole tý betaverze odečítal 0-falseMichal píše:Asi už zaúčinkovala ta autodestrukce.
Mam bohuzial rovnaky problemFrantišek Dvořák píše:Musím říct, že po aktualizaci betaverze je to lepší, ale stále se mi to nepodařilo rozjet. Nevím co dělám špatně. Zvednu sběrač a neindikuje se trolejové napětí. Problémy se stěrači i s kontrolérem stále přetrvávají. Budeš muset natočit tutoriál pro méně chápavé, jako jsem asi já.
Dyť jo.. Uvažuji o tom, že pak po skončení té betaverze opravím ty nahlášené chyby a vydám betaverzi bez omezení, kde už bude alespoň script opravený (něco jak u Esa byla s tou NJ) a časem pak už jenom doladím ten model.sasule píše:Vrčí to, jezdí to, brzdí to. Jsem nadšen, za mě paráda, úžasnost. Chyby se doladí
Neindikuje, těsně před pádem disku jsem začal upravovat animaci napětí, takže to tam bohužel neníFrantišek Dvořák píše:Musím říct, že po aktualizaci betaverze je to lepší, ale stále se mi to nepodařilo rozjet. Nevím co dělám špatně. Zvednu sběrač a neindikuje se trolejové napětí. Problémy se stěrači i s kontrolérem stále přetrvávají. Budeš muset natočit tutoriál pro méně chápavé, jako jsem asi já.
Takhle.. O 079 jsem věděl, ale opravoval jsem ji... Nefunguje ani v novém balíku? Verzi 0.7g? Uploadnul jsem ho ca. ve 22:30... Protože pak je tam zase něco jako u Romanové berty a to, že to tahá něco odjinuďKohlik píše:Zdravím,
jednotka 079 nezdvihne sběrače a nejede ani po rychlém startu.
Jednotka 021 jede - chybí jen indikace napětí a chyba stěračů. Mně funguje jak po klasickém, tak i po rychlém startu.
No, je tam totiž jedna věc co v manuálu zatím chybí a to Směrový ovladač... Před čímkoli na stanovišti je nutné ho dát z polohy ŘÍZENÁ do polohy 0 (pouze na stanovišti odkud jednotku ovládám - v soupravě nikdy nesmí být dva v režimu ŘÍDÍCÍ, tedy VZAD - 0 - VPŘED...) a pak až nahazovat... Platí to i pro tu zkratku Ctrl+Shift+F12mrkvakj píše:Mam bohuzial rovnaky problem
Složku Smejki v CSaddon máš povolený?Martens píše:Jáchyme, mám spíš problém, že se mi panťák vůbec nenabídne (je nainstalovaný, mezipaměť jsem v TS taky ověřil) a nic. Podle fyzické kontroly souborů by měl být v TS nainstalován. Verze je 59.2a. Dík za nakopnutí správným směrem.
Jojo, o tom klíčku vím, ale co je horší, že co s tím klíčkem nevím..Kohlik píše:Zdravím,
Obě jednotky jedou - chce to jen trochu trpělivosti s klíčkem hlavního vypínače. Jinak moc díky za dosavadní práci.
A přimlouvám se za to, aby demoverze nebyla uzamčena a mohla se dál používat (doufám, že nejsem sám).
Zdeněk