PS: PBO postavil mube. Pokud vím, tak se přestavby ujal nejprve Kal000px a pak Vlastik. Dělá teď na ní někdo? Pokud ano, výrazně ulehčilo by to mé rozhodování.

PBO je hrozná trať. Jinak na ni nikdo už nepracuje myslím. Udělej to jako samostatnou trať.Pechy150 píše:Zdravím, po delší době jsem se dokopal k rozhodnutí postavit trať 018 (Choceň - Litomyšl). Nevím jestli ji mám napojit na trať 010 v RW pod názvem PBO (samozřejmě po svolení autora) anebo ji stavět jako samostatnou trať. Jaký názor by měla komunita?![]()
PS: PBO postavil mube. Pokud vím, tak se přestavby ujal nejprve Kal000px a pak Vlastik. Dělá teď na ní někdo? Pokud ano, výrazně ulehčilo by to mé rozhodování.
Pokud se nepletu, tak to byla vůbec první česká trať do Train simulatoru, ne? Je pravda, že omlazení by neuškodilo.KaMat píše:Promiň, ale co je na ní tak strašného? Má už pouze svůj věk a na svou dobu byla super.
Mě se teda nelíbila. Hlavně taky to že byla na míle, mě se to teda na míle ukazovalo. taky jsem nikde s kamarádem neviděli troleje, ale nevím proč, když mám snad všechny troleje z webů, a to jedu na custom grafiku! Jinak je teda dobrá. ale chtělo by to víc krajiny.KaMat píše:Promiň, ale co je na ní tak strašného? Má už pouze svůj věk a na svou dobu byla super.
prvá nebola náhodou testovacia ?Pechy150 píše:Pokud se nepletu, tak to byla vůbec první česká trať do Train simulatoru, ne?
Dle mně byla také Testovací první.juro píše:prvá nebola náhodou testovacia ?Pechy150 píše:Pokud se nepletu, tak to byla vůbec první česká trať do Train simulatoru, ne?