Už si uhodnul, kam to s Mílou udělámekrovakos píše:I když už by nepřibyl ani kilometr, je to skvělý projekt! Ale já bych si to dal až do Chocně!Tam nasednout na PBO do Třebové, pak přes Zábřeh do Olomouce....to už je poježděníčko!
Ale jak říkám. Už teď je to super! Pociťuji podobnou euforii jako před lety, když pan Šemora začal rozjíždět tehdy drobnost v podobě Adamov - Blansko do MSTS a pak se z toho vyvinulo šílenství na tisíce km a inspirovalo spousty dalších k tvorbě. Je to skvělé, že to nadšení nemizí a pořád jsou lidi, které to baví i v Railworks. Za koncové uživatele moc díky, hodně sil!
Obávám se, že ne. Pro "Quick Drive" nejsou momentálně vytvořeny scénáře. Původní nemohou fungovat, jelikož se mezi tím hýbalo s kolejemi.Filip Havel píše:Stáhl jsem si novou verzi (zaplatil potřebné add-ony, postahoval vše přesně podle readme) a stáhl pár dostupných aktivit, ale ani jedna mi nefunguje, resp. jedna ano - Sp 1750, ale ha mi spadne po zastavení v Rychnovku. Mořím se s tím už několik dní. Je nějaká možnost projet se i po nejnovější verzi tratě "Quick Drive"? Ve starších verzích tratě to šlo. Tato možnost mi velmi chybí.
Já mám scénáři zmapovanou skoro celou trať,chybí mi pouze Trutnov - Jaroměř a Trutnov - Vrchlabí. Kdyby byl zájem tak bych je mohl někam upnoutMíla píše: Obávám se, že ne. Pro "Quick Drive" nejsou momentálně vytvořeny scénáře. Původní nemohou fungovat, jelikož se mezi tím hýbalo s kolejemi.
I když trať A_ Kladské pomezí je momentálně kolejově nejdelší, bohužel se nenašel zatím žádný tvůrce, který by vytvořil scénáře pro různé úseky.. Je to škoda, stavím trať proto, aby se mohl každý projet jako ve skutečnosti. Ne však každý umí scénáře vytvořit. Mohu doufat, že se vše obrátí k dobrému.
Ale proč nefunguje zbytek ostatních, to musí napsat ti, kteří je vytvořily.
Míla
Určitě to pošliSubterra píše: Já mám scénáři zmapovanou skoro celou trať,chybí mi pouze Trutnov - Jaroměř a Trutnov - Vrchlabí. Kdyby byl zájem tak bych je mohl někam upnoutSamozřejmě bych je musel všechny zrevidovat, aby byly funkční a doplnit nějaké popisky atd. Scénáře jsou všechny založené na GVD 2017.
ok,tak já je zreviduju aby byly funkční a pak sem hodim linksasule píše:Určitě to pošliSubterra píše: Já mám scénáři zmapovanou skoro celou trať,chybí mi pouze Trutnov - Jaroměř a Trutnov - Vrchlabí. Kdyby byl zájem tak bych je mohl někam upnoutSamozřejmě bych je musel všechny zrevidovat, aby byly funkční a doplnit nějaké popisky atd. Scénáře jsou všechny založené na GVD 2017.
Já se o něco pokoušel, ale po týdnu boje jsem to tak trochu vzdal...
Však v poho, pouze píšu co mi "padlo do oka"Míla píše:Ve Rtyni zastávce se na peron podívám, ale když nezastavíš na správném místě, cestující nenastupují. Chce ti zajet na zastávkách až k ceduli Konec nástupiště. Tunely neumím ztmavit. Je na to nástroj, se kterým pracovat neumím. Nikdo není dokonalý. Tak to projeď a je to.V Jaroměři se podívám, myslíš na zhlaví směr Hradec Králové? Pokud ano, nezoufej, vydrž chvíli a bude to spravené až vydám aktualizaci.
Míla