Ahojte. Staviam si trať, všetko ide hladko, ale na niektorých miestach ma po položení koľají vyhodí do Windowsu, stane sa to vždy na tom istom mieste, prípadne sa mi pri tvorbe angličana stane to isté, ale tiež len na tom istom mieste, inde angličana spraviť môžem. Toto som čiastočne vyriešil preinštalovaním TS 2018. Chvíľu to fungovalo, ale raz som sa chcel z editora prepnúť do hry (v editore cez šípku v rohu vpravo dole) a hra ma hodila do Windowsu. Potom keď som si simulátor spustil znova, už som tam nemal položené žiadne koľaje. Ostali mi tam len vozidlá položené na zmiznutých koľajách a naťahané nástupištia (loft objekty) + nejaké budovy, čiže zmizli len koľaje, návestidlá som ešte nemal. Stretol sa s tým niekto z vás už? Prípadne, ako sa mu podarilo toto odstrániť. Nerád by som začínal so stavbou od začiatku, to som absolvoval už niekoľkokrát (kvôli tomu, že sa mi nepáčilo, čo som postavil) a už sa mi to moc nechce.
Mám Win 7 64-bit, GTX 1050 2GB, 8-jadro AMD FX 8300, 8GB RAM Kingston, ak teda táto informácia pomôže.
Za akúkoľvek odpoveď vopred pekne ďakujem.
s pozdravom popocatepetel