Prajem vám všetkým dobrý večer.
Rozhodol som sa postaviť si vlastnu,polofiktívnu trať,je inšpirovaná traťou 110 Kúty št. hr. - Blava,staviam ju na spôsob modernizácie časti trate 120 úsek Blava - Nové Mesto nad Váhom, a ďalej neviem,kam to majú v pláne dotiahnuť

.A ďalej budem pokračovať ako ma napadne.

v plane mam teraz Kúty - Trnava, Trnava - Blava, Zohor - Záhorská Ves, Zohor - Plavecký Mikuláš, Dev. Jazero - Stupava, Kúty - Skalica na Slovensku. potom uvidíme čo a ako.

A teraz by som potreboval poradiť, prípadne ak môže niekto poskytnúť potrebné dokumenty, manuály atď., konkrétne by som potreboval vedieť,akým spôsobom sa linkujú oddielové návestidlá na šírej trati(presné názvoslovie neviem,za toto by som sa chcel ospravedlniť,ale dúfam,že viete čo mam na mysli), zháňam sklonové pomery všetkých možných slovenských tratí, plániky stanic, české mám takmer všetky, ale potrebujem len slovenské, a ešte ak vie niekto odkaz na download nástupíšť,ktoré sa nachádzajú na našom území, mám na mysli panelové nástupištia, alebo peróny,teraz neviem, myslím tie, ktoré sa nachádzajú v starších staniciach. Ak by niekto vedel o podkladoch, vďaka ktorým by som vedel,aké návestidlá v tých ktorých staniciach sú,bol by som veľmi vďačný za to.
Táto trať bude stavaná spôsobom "ako ma momentálne napadne", žiadny konkrétny plán nemám, len by som to chcel spraviť aspoň podľa približnej polohy staníc atď.
Za odpovede vopred pekne ďakujem.