Děkuji moc za nabídku kiski, ale bohužel k jedničkovým Bobinám jsem se zatím nikdy nedostal. Jenom jednou jsem krátce zahlédl v Praze 141 004, ale tu už máte v základním balíčku. A v Lužné u Rakovníka byla jenom E499.101, která má ještě kulaté okna. Bydlím totiž na jihu Moravy a tady je všude střídavina. Takže spíš až bude hotová vaše "Plechovka" 242, tak na těch bych se snad mohl vyřádit víc. V Brně jich jezdí hodně a taky díky známosti mám přístup do Břeclavského depa, kam zajíždějí na servis nákladní dopravci. Často tam bývají obě IDSC Plechovky, RTI, Lokotrans a CER. Ale pokud se mi někdy naskytne možnost Bobinu nafotit a budu mít po ruce použitelný foťák, tak určitě budu fotit. Ještě další malý problém je, že nevím, jak použít tu shadow mapu. Teprve začínám, takže se musím ještě dost co učit. Ale doufám, že i přesto se vám bude moje prvotina aspoň trochu líbit. Ještě potřebuji dořešit rozdíl odstínu čela a boku na levé straně, čelo je totiž dost znatelně světlejší a taky upravit barvu střechy. Všiml jsem si na fotkách, že není šedá, ale taková do krémova. Děkuji moc za podporu. Takovou reakci jsem ani nečekal
Malé fotoalbum z testovací jízdy na trati 020 s "cibulemi" a 123 014 vzadu na postrku. Od minulých fotek přibyly bílé dekorace háku a nárazníků a prošla prvním pokusem o srovnání odstínů čela a boku, ale stále to není ono.
https://adamec475101.rajce.idnes.cz/Zku ... _z_27._8./