Chápu, že je těžké porozumět mnou psanému textu. Proto ještě jednou - kromě zveřejněného neexistuje NIC, co by bylo alespoň vzdáleně spojeno s modelem 810 pro TS201x. Neexistují ŽÁDNÉ zdrojové soubory pro tento model. To znamená, že cokoliv bychom chtěli přidat, museli bychom vytvořit znova. A napasovat to na již existující model. A blueprinty. A zvuky. A ovládání. Prostě pokud se nezachrání data, případně pokud nebude nálada vše vybudovat odznovu, nevyjde z naší dílny NIC, co by alespoň vzdáleně souviselo s modelem 810.Petr1989 píše: ... nechtěli byste alespoň zprovoznit stěrače v kabině, aby se dalo jezdit za deště a upravit to čelní sklo ...
Netřeba omluv, až bude nálada tak se tomu zase třeba věnovat budeme, ale teď fakt ne.Petr1989 píše:...
Pokud se tě můj příspěvek nějak hluboce dotkl, tak se Ti omlouvám.
Chtělo by to někoho, kdo by dokázal vyladit odpory. Pokud to teda simulátor vůbec umí správně počítat. Když jsem připravoval scénáře pro DŽ, tak jsem měl nejdřív eso+3 bymáče. Při jízdě z ČT směrem na Parník mi souprava na spádu sama zrychlovala. Když jsem jeden bymáč přidal, tak už na stejném úseku zpomalovala.Brtnik píše:Teda jeden problém bych viděl ve Fallsech,jedou nějak téééžko.Vlak při jízdě z kopce výběhem nezrychluje,těžko se rozjíždí....