Trať Kladské pomezí_( Future)

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
Míla

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla »

Vážení přátelé této železnice,
dnes naposled vydávám 2. opravu mapy Kladské pomezí Praha-Kolín-Pardubice, HB-Brno. Společně s mapou jsou ještě 3D koleje od George von Shark, které zřejmě nebudou fungovat, jelikož jsem ještě znovu opravoval mapou. Taktéž jsou přiloženy QD scénáře. Dle Jirky, který je testoval, jsou v pořádku, takže jsou původní.
Stahujte na 1. straně tohoto vlákna.

Dear friends of this railway,
today, for the last time, I am publishing the 2nd correction of the map of the Kladské pomezí Prague-Kolín-Pardubice, HB-Brno. Along with the map, there are also 3D tracks from George von Shark, for which I thank him very much. QD scenarios are also attached. According to Jirka, who tested them, they are fine, so they are original.
Download on page 1 of this thread.
olda_b

Příspěvek od olda_b »

Zdravim,

predem se omlouvam za zacatecnicke dotazy. S Train Simulatorem jsem zacal teprve nedavno a tohle je prvni vytvorena trat, kterou bych rad rozchodil.

Stahl jsem jsem nejnovejsi balik na prvni strance a nakopiroval slozky Assets a Content do RailWorks. Kdyz ted spustim Simulator, v Quick Drive se objevila nova zalozka Free Roam. Nemam tam ale zadny scenar a lokomotivu. Zkusil jsem najit a stahnout Regionovu (https://rw.jachyhm.cz/download/2022/12/ ... regionova/). Slozku Assets jsem rovnez nakopiroval do Railworks.

V Quick Drive v zalozce Free Roam se Regionova stejne neobjevila, bylo ale mozne kliknout na Start, tak jsem to zkusil. Ukaze se mi vzdy cerna obrazovka a hraje stanicni rozhlas. Muzu prepnout obraz devitkou na 2D mapu, ta funguje, jsem ve Stare Boleslavi.

Nevedeli byste nekdo, prosim, v cem je chyba, pripadne jak ji odstranit? Pro zacatek bych si rad projel alespon kousek s jakymkoli vlakem.

Predem dekuji
Honnzok

Příspěvek od Honnzok »

Zdravím všechny,

chtěl bych jen poprosit zda by mi někdo poradil, Kladské Pomezí mám dost kompletní a najezdil jsem po něm hodně kilometrů...

Při četných jízdách s R 10 jsem však zjistil, že se mi ukazuje flaška místo vjezdového návěstidla do Poříčan od Sadské. Poradil by mi někdo co to je za návěstidlo a v kterém balíku bych jej sehnal? Žádné další chybějící návěstidlo jsem zatím neobjevil. Chybí zdá se jen toto, asi nějaký samostatný typ stojící v této mapě jen tam....

Děkuji moc.....
Míla

Příspěvek od Míla »

Ahoj, a na jakém, je to koridoru? Jejich více.
Honnzok

Příspěvek od Honnzok »

Aktuálně Milane jezdím ve verzi Praha - Třebová, ale mám tušení, že tam to návěstidlo nemám v žádné verzi, kde jsou Poříčany...
Míla

Příspěvek od Míla »

Ve všech verzích sem patří vjezdové návěstidlo od Vlastíka a to toto: Signals~CD~As~06i~CD_NvstAs06iL_V05Dk_link10.xml. Pokud máš balíček od něho, jako, že bys ho měl mít, proč chybí, nevím.
Honnzok

Příspěvek od Honnzok »

Nevím zda se dá sehnat ještě balík s Vlastíkovy objekty, mám obavu, že možná ne. Nějaké Vlastíkovy návěstidla mám, toto jak ve screenu vidno tam není.... Mám pouze CD_NvstAs06iL_V05Dk_link06.xml

Jdu se mrknout zda se mě povede, ještě najít nějaký balík s CS_objects ke stažení....

PS: Koukal jsem historii fóra, že se po tomto návěstidle již také někdo sháněl, konkrétně na stránce 93, 28.4.24 Adam K :-), posílals mu tam nějaký odkaz do úschovny, ale bohužel už není aktivní....

Snímek obrazovky 2023-06-26 222824.png
Míla

Příspěvek od Míla »

Ahoj, pošli mi SZ, nebo jestli máš Messenger, pošlu ti Vlastíkův balíček, kde je vše.
Míla

Příspěvek od Míla »

Vážení příznivci této železnice,
na 1. straně tohoto vlákna stahujte opravené QD scénáře pro koridor Praha-Kolín-HB-Brno. Jirkovi děkuji za opravu a čas.
Odstraňte staré scénáře - stejnojmenné složky, které jsou v tomto archivu a pak rozbalte tyto nové.
1983toman

Příspěvek od 1983toman »

Dobrý den, u tratě Praha-Kolín-HB-Brno mám problém u stanice Leština u Světlé... Je tam špatné křížení a kolej. Od Brna směrem na Kolín po správné koleji to hází vždy do boku a nenechá Vás to projet rovně. Děkuji za Vaše prověření.
Míla

Příspěvek od Míla »

1983toman píše: sob 12. říj 2024 17:20:14 Dobrý den, u tratě Praha-Kolín-HB-Brno mám problém u stanice Leština u Světlé... Je tam špatné křížení a kolej. Od Brna směrem na Kolín po správné koleji to hází vždy do boku a nenechá Vás to projet rovně. Děkuji za Vaše prověření.
Ahoj, . Vlakový simulátor má někdy tendenci " hodit výhybku doleva", je to na více místech tratě. Takže pro tento případ je jednoduchá pomoc. Použij červený praporek WayPoint a umísti ho na 2. staniční kolej ( v Leštině) a vlak pojede po přímé koleji. Při stavbě scénáře se toto dělá běžně, jinak by vlak jel cik cak.
1983toman

Příspěvek od 1983toman »

Míla píše: stř 16. říj 2024 15:30:20
1983toman píše: sob 12. říj 2024 17:20:14 Dobrý den, u tratě Praha-Kolín-HB-Brno mám problém u stanice Leština u Světlé... Je tam špatné křížení a kolej. Od Brna směrem na Kolín po správné koleji to hází vždy do boku a nenechá Vás to projet rovně. Děkuji za Vaše prověření.
Ahoj, . Vlakový simulátor má někdy tendenci " hodit výhybku doleva", je to na více místech tratě. Takže pro tento případ je jednoduchá pomoc. Použij červený praporek WayPoint a umísti ho na 2. staniční kolej ( v Leštině) a vlak pojede po přímé koleji. Při stavbě scénáře se toto dělá běžně, jinak by vlak jel cik cak.
Ahoj, dobrý den, nemyslím si, že to je tento problém. Posílal jsem Vám na FB i fotku. Na Váš profil. jmenuji se Tomáš H..... prosím koukněte. Nejsem si jist, že RW to dikáže takto po aktualizaci rozházet. Ta výhybka (kříž) je v tom úseku u mě takto (na té fotce) divně a různě propojená. Mě sem nejde vložit to foto. Děkuji.
adamek0202

Příspěvek od adamek0202 »

Byl by někdo z vás tak hodný a poslal mi balík vlastíkových objektů? Něco se mi podařilo stáhnout z internetu, ale stále mi něco chybí.
HawkCZ

Příspěvek od HawkCZ »

Někdo tip, kde je chyba? Verze Koridor :D
Ostatní tratě jsou o.k., denní doba nainstalovaná samozřejmě atd.

Obrázek
matysasek

Příspěvek od matysasek »

Nevím, RW je v podstatě brutálně chybová hra. Kdyby DTG (Dovetail Games) zapracoval na optimalizaci, UI, a mnoho dalších, tak by se tohle podle mně nestalo. Jenom blbá testovací trať zabírá min. 3,5 GB na RAM pamětích. Což pro lidi s kompem, který má 4GB RAM, tak ten scénář ani nepustí. Hele, chybu neznám, zkus se poptat Míly, ten to možná bude vědět. ;)

S pozdravem,

Matyáš. :D
sasule
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sasule »

Bez urážky, ale optimalizaci, UI a opravdu mnoho dlašího už DTG udělalo. Akorát se to jmenuje TSW5 :-)
A 4GB RAM je v dnešní době zoufale málo.
eurostar

Příspěvek od eurostar »

HawkCZ píše: úte 14. led 2025 17:44:19 Někdo tip, kde je chyba? Verze Koridor :D
Ostatní tratě jsou o.k., denní doba nainstalovaná samozřejmě atd.

Obrázek
Skus si poriadne skontrolovat, ci mas naozaj spravne nainstalovanu dennu dobu a hlavne pocasie pre tuto trat. Idealne rovno tieto subory zmazat a nakopirovat z trati kde to mas OK. Stalo sa mi to iste pri RWA Nordbahn, ked som zle zmenil pocasie a hned som to aj takto opravil.
Invii

Příspěvek od Invii »

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zadli se někdo setkal s chybou, kdy návěstidla na příjezdu do Kolína a odjezdu z Řikonína a Brna - Králova pole, jsou na stůj, bez předchozí předvěsti. Při jízdě s LS90 v podstatě o nic nejde, to vyřeší TAB, horší to je s Mirelem, který hodí okamžitě NZ2. Za rady s nápravou budu vděčný, děkuji ;)
fiiiiira

Příspěvek od fiiiiira »

Zdravím ve spolek,
při jízdě scénáře Den s Brejlovcem jsem zjistil, že mi v Náchodě (KP_klasik) chybí část 10. koleje včetně výhybky, která mě na ni má poslat.
Zkusil jsem reinstal tratě, ale kolej chybí i poté. Setkal jste se někdo s tímto a pokud ano, jak to napravit?
Míla

Příspěvek od Míla »

Ahoj, je to možné, mám u sebe Náchod celý, napiš mě na Messenger či e-mail, pošlu ti Kladské pomezí( klasik) celé.
Míla
Odpovědět