CZ - Fren - Ova - Za
Re: CZ - Fren - Ova - Za
Ap is just a zip file with ap extension.
Scenarios require so many assets, which nowhere to get, that I lost any hope to run them.
Scenarios require so many assets, which nowhere to get, that I lost any hope to run them.
Naposledy upravil(a) Ingwar dne stř 05. čer 2024 5:41:30, celkem upraveno 2 x.
-
Zdravím, z nějakého důvodu se mi u této trati zobrazuje terén hluboko pod kolejnicemi. V readme ani na fóru jsem žádnou informaci nenašel. Terrtex od Hekla stažený mám. Věděl by mi někdo poradit?
předem děkuji za odpověď
předem děkuji za odpověď
Špatná instalace.Matěj Menšík píše: ↑čtv 26. pro 2024 19:29:28 Zdravím, z nějakého důvodu se mi u této trati zobrazuje terén hluboko pod kolejnicemi. V readme ani na fóru jsem žádnou informaci nenašel. Terrtex od Hekla stažený mám. Věděl by mi někdo poradit?
předem děkuji za odpověď
Moc tu nechodím, tak reaguji až teď.Willhelm píše: ↑stř 29. kvě 2024 12:59:12 Tak co se týče problému "Out of the memory" u spouštění scénářů a editace scénářů s následným CTD u tratě FREN-OVA-ZA bude pravděpodobnou příčinou velikost scenerky. Všiml jsem si, že DTG má svoje scenerky většinou do 400MB a ty má ve volném fomátu souborů. Od 400MB výše pak mají tratě zapakované v *.ap souboru. Má to tak i RSSLO u Arlbergu a tam jsem nasázel do scénáře všechny vlaky u kterých mi to na Ostravě padalo a bez problémů, takže mé původní podezření, že to dělá některý z CZ assetů, vychází asi naprázdno.
V RW tools vidím funkci Packaging - zkoušel jsem tedy trať zabalit, ale háže to chybu: Error Path not found occured in OKButton A= 10strTemp =
Nevím jestli to je chyba RW tools nebo chyba z trati.
Balil někdo trať do *.ap? Jde to jinak než přes RW Tools?
Fakt bych chtěl zkusit jestli bych se zabalením trati nezbavil toho otravného padání.
Ty chybějící assety nemají žádný dopad na hratelnost. Jsou to většinou jen pomůcky nepotřebné k hraní.
K AOM poradím asi jen snížit scenery density.
Pakovat do ap jsem kdysi zkoušel, ale kýžený výsledek to nemělo.
AVV není plně funkční, proto jsem se rozhodl s jím nezabývat. Co si tam pamatuju, tak je funkční pouze v případě, že hráč využije celou jednu vygenerovanou trasu od začátku až do konce. Nefunguje, pokud hráč začne jízdu z jiného místa.
Ahoj. Chtěl jsem se zeptat, bude trať až do Olomouce, nebo to je moc těžké? Protože bych se rád projel v RW na trati blízko mě
. Jestli to nebude, nevadí. Jenom jsem se chtěl zeptat.
Předem děkuji,
Matyáš.

Předem děkuji,
Matyáš.
Tak snad ale najprv krajinovo Zilina, ked je to kolajovo hotove a projekt ma nazov CZ - Fren - Ova - ZA

Dá sa niekde nájsť link na download?
Nenačítají se objekty,ve hře trať vidím ale objekty se nenačtou,budu rád za každou radu.