Ale je tam pár nesrovnalostí, jestlipak si jich všimnete

Když vymodeluješ kabinuilidianos píše:myslm ze plne konkurenci addon tem placenym
No dobra kdyz odmyslis kabinu tak se to muze rovnatRoman píše:Když vymodeluješ kabinuilidianos píše:myslm ze plne konkurenci addon tem placenym![]()
![]()
![]()
Jen doufám, že Michal už nastudoval ty scripta co jsem mu posílal.... Bez dobře napsaných script to stejně není ono
Nedalo mi to a kouknul jsem se jak je to dlouho, co jsme s Michalem a Bobem ladily třistapadesátku pro MSTS. Neuvěřitelných sedm let. Jen doufám, že to tady bude podobné, chytnou se toho mladší a chytřejší a já si udělám sem tam nějaký mostek pro radost![]()
![]()
No,myslím si že jenom dobře,však já už za ty léta toho mám na disku a v downloadu na 3000 modelů což už určitě stačí,no jenom je škoda že stím Roman nepřišel dříve,mohlo už něco jezdit,ale plně chápu že přeci jenom spolupráce s Heklem je rozumnější než se mnou ,at se jim daří.Nahradil si tady Vlastika, děláš všechno
no co já vím tak kabinu jsem dělal už v roce 2009 ,tehdá to zroskotalo na texturách,od té doby jsem na ní a další nešáhl:dohodnout s vlastikem na tom ze by upravil svoji kabinu co mel pro 163 na kabinu pro 151 a natahly by se na to ty textury co jsou ted,
Vlasto, myslím , že spolu spolupracujeme. Nebo se mýlím.... Až se podaří dotáhnout blueprinty do nějaké rádoby finální podoby , nevidím jediný důvod, proč je nenaklonovat na Tvoje modely. A já nikdy nebudu modelovat lokomotivy, na to nemám trpělivostVlastik píše:
No,myslím si že jenom dobře,však já už za ty léta toho mám na disku a v downloadu na 3000 modelů což už určitě stačí,no jenom je škoda že stím Roman nepřišel dříve,mohlo už něco jezdit,ale plně chápu že přeci jenom spolupráce s Heklem je rozumnější než se mnou ,at se jim daří.
Myslim ze modelovat loko neni az tak dulezite, pokud tu jsou taci, jako je vlastik ci hekl kteri maji modely opravdu pekne, dulezite u tebe je ze jim vetknes ten spravny zivotVlasto, myslím , že spolu spolupracujeme. Nebo se mýlím.... Až se podaří dotáhnout blueprinty do nějaké rádoby finální podoby , nevidím jediný důvod, proč je nenaklonovat na Tvoje modely. A já nikdy nebudu modelovat lokomotivy, na to nemám trpělivost![]()
![]()
. Tak, že náhrada se nekoná