CZ Přerov - Hulín (trať 330)
CZ Přerov - Hulín (trať 330)
Když jsem přišel na kloub drátování od Romana, nějak mě to začalo bavit. Jedná se o kus trati 330 zatím Přerov(ve výstavbě) - Hulín. Tento kousek cca 15km je spíš takovou sondou, co dokážu postavit v editoru RW, uvidím jestli bude mít cenu pokračovat dál. Celkově mám Romanovo TV na trati, stanice ještě čekají na "reko". Pokud se naskytne více času a nějaká potřeba reálné budovy, třeba se vrátím i k modelování... Níže pár screenů Říkovice - Hulín.
Jelikož se jedná o mojí prvotinu v RW tak se nebojte hodnotit a komentovat
Jelikož se jedná o mojí prvotinu v RW tak se nebojte hodnotit a komentovat
Re: 330 = Přerov - Hulín (možná ještě dál)
Wauuuu super Oficiální název tratě Přerov-Břeclav to by bylo super, to je pro mne nejbližší trať, jsem ze Zlína a trať, kterou děláš prochází přes Otrokovice ... BOMBA přeji spousty prac.úspěchů na této trati a samozřejmě vypadá to velice hezky na obrázcích
No Přerov - Břeclav by byl zavádějící název, pokud bych už nepokračoval proto "jen" Přerov- Hulín ...
já vím, že je to dlouhý úsek jen jsem řekl název celé oficiální tratě , kterou Ty máš rozpracovanou
Pěkný.
Jen ta denní doba mi přijde "nějaká divná" . Zase samá mlha
Jen ta denní doba mi přijde "nějaká divná" . Zase samá mlha
No co je denní doby týká, zkoušel jsem ji kdysi přehazovat na tu tvou, ale dopadlo to tak že mi celé RW přestalo fungovat
PS: jinak souhlasím, je to divný ...
PS: jinak souhlasím, je to divný ...
Ked sme u toho, Roman ma u trati aj nase textury povrchu. Su to v podstate tie od Kuju, ale farebne prisobsobene nasej vegetacii. Spolu s dennou dobou to vytvori daleko lepsi dojem, aspon podla mna
Vidis a este zmenu textur povrchu, nasu vegetaciu a bude to ako vino Ako neber to tak, ze ti to nutim, len moj nazor.
Právě na tom dělám, ale nebudu ji komplet vyměňovat, spíš to nějak vhodně namíchám.
Ak myslis vegetaciu, tak urcite, tiez to miesam, je to potom pestrejsie:)
Spíš mám ale problém s kolejemi, asi nemám ta správná pravidla jelikož když chci vytvořit výhybku o radiusu menším než 450m tak mě to nepustí. Pro stavbu kolejí používám pravidlo SZDC_TT_120. Jiné nemá skryté TV.
V tom pravidle si taky místo main line nastav něco jiného třeba yard a až ten oblouk postav přehoď to zas na main line. Taky mi to musel Roman vysvětlovat když jsem mu říkal že jeho koleje neumí menší poloměrsmekac píše:Spíš mám ale problém s kolejemi, asi nemám ta správná pravidla jelikož když chci vytvořit výhybku o radiusu menším než 450m tak mě to nepustí. Pro stavbu kolejí používám pravidlo SZDC_TT_120. Jiné nemá skryté TV.
No hned je to lepší. Díky
Párádní práce
I přes včerejší potíže jsem dnes obnovil mapu, a rovnou se ujal drátování, myslím že už to začíná vypadat jak má + zst Hulín, work in progress ....
EDIT: po usilovné práci Hulín dokončen, včetně kompletního zatrolejování.
EDIT: po usilovné práci Hulín dokončen, včetně kompletního zatrolejování.
Naposledy upravil(a) smekac dne pát 26. pro 2014 23:46:52, celkem upraveno 1 x.